Jule Adam

1977 in Duitsland geboren, moeder va twee kinderen, in 2007 naar Nederland gekomen.

Tijdens en na mijn studie sportwetenschappen raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de menselijke gezondheid. Destijds keek ik al met een holistische kijk op de gezondheid: De mens als een eenheid van lichaam en geest.
Tijdens de studie kwam ik onder andere in aanraking met verschillende therapievormen voor de wervelkolom, onder andere om de wervels met de Dorn-methode zachtjes weer recht te zetten. Dit had grote invloed op het hele lichaam, wat ik al snel heel opmerkelijk vond. Hierover wilde ik meer weten. Dit was voor mij een belangrijke drijfveer om osteopathie te gaan studeren.

In de osteopathie ga ik gefascineerd en nieuwsgierig op zoek naar de samenhangen van klachten en bewegingsverlies in het menselijk lichaam. Geen lichaam is hierbij hetzelfde! Dat maakt het juist leuk en boeiend: bij elke mens zit het net iets anders in elkaar, we zijn tot slot geen machines. Met respect voor het weefsel ga ik te werk om de zelf-genezende krachten van een mens te versterken en zo met een positieve kijk naar gezondheid toe te werken.

Ik zie de osteopathie niet als vervanging van reguliere geneeskunde, maar als complementair, dus als een aanvulling erop. Heb je hevige pijnklachten, dan is het fijn dat je eerst bij de huisarts en/of fysiotherapeut bent geweest, voordat je bij mij op consult komt.
 

Geregistreerd Osteopaat

Lid NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie)
Geregistreerd in NRO (Nederlands Register voor Osteopathie)