Ervaringen

Na jaren kregen mijn vage klachten een naam. Ik heb de ziekte van Lyme. Ben behandeld door een orthomoleculair arts, die als uitgangspunt het zelf oplossend vermogen van het eigen lichaam heeft. Hierbij zijn maag en darmen erg bepalend. Aanvullend werd ik verwezen naar een Osteopaat. Zo kwam ik in contact met Jule Adam. Voor een aantal behandelingen ben ik bij haar geweest. Naast de aangepaste eetgewoontes, supplementen, natuurlijke antibiotica waren de behandelingen van Jule een goede aanvulling. Ik heb haar behandelingen als prettig ervaren!

Alle klachten zijn niet verdwenen, maar ik voel mij sinds jaren veel fitter. Dit mede door de hulp van Jule.

Mijn dank hiervoor Jule.

Met vriendelijke groet,

Johan Meijer

Nadat ik last had van terugkerende pijnklachten met uitstraling in mijn been, kreeg ik van vriendinnen het advies om eens een bezoek te brengen aan een osteopaat. Vandaar dat ik in de praktijk van Jule Adam terecht kwam.

Jule is erg ervaren en deskundig op het gebied van het menselijk lichaam en neemt echt de tijd om je uit te leggen wat ze doet en het waarom ervan. Iets wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ook geeft ze je nuttige tips, die jezelf goed kunt toepassen in het dagelijks leven. De behandelingen (ik heb er twee nodig gehad, toen waren mijn pijnklachten weg) heb ik dan ook als zeer positief ervaren. Mocht ik in de toekomst opnieuw pijnklachten krijgen, wat ik uiteraard niet hoop, dan ga ik zeker opnieuw een afspraak met haar maken. Ik kan Osteopaat Jule Adams dan ook
zeker aanraden.

Heidi de jonge.

Van een goede kennis kreeg ik het advies om in Zuidwolde naar de Osteopaat te gaan waar zij veel goede dingen van gehoord had.

In verband met oorsuizen en nek en rug klachten heb ik toen besloten een afspraak te maken met Jule. Qua behandeling wist ik niet wat ik kon verwachten en heb dit dan ook gewoon laten komen zoals het kwam. Jule was in het gesprek voorafgaande aan de behandeling heel rustig en belangstellend ook nam ze alle tijd voor het aanhoren van mijn klachten. De behandeling zelf werd in alle rust uitgevoerd, wat ik als heel prettig ervaren heb. Ze kwam op mij heel betrokken en terzakekundig over.

Ik ben nu een aantal keren bij Jule geweest en heb zeker baat gehad bij de behandelingen.

Met vriendelijke groet

Tineke

Mijn zoontje van 4 maanden oud was onrustig en had een sterke voorkeurshouding. Na 1 behandeling bij Jule merkte ik al verbetering. Ze heeft hem heel liefdevol behandeld, hij was meteen op zijn gemak bij haar. Ook hield ze mij continu op de hoogte van wat ze aan het doen was en wat ze ging doen. Erg fijn!
Vervolgens heb ik zelf een aantal behandelingen bij Jule gehad i.v.m. mijn bekkeninstabiliteit en een beknelde zenuw in mijn bovenbeen. De eerdere behandelingen bij de fysiotherapeut hadden niet het gewenste effect.
Ik heb nu 3 behandelingen bij Jule gehad en ben positief over het resultaat. Ze heeft met me meegedacht over andere methodes naast de osteopathie welke geschikt voor mij zouden kunnen zijn.
Binnenkort zal ik nog een keer bij haar komen voor een vervolg.

Ik kan iedereen Jule aanraden! Ik was nog niet heel erg bekend in de osteopathie, ze heeft me aan de hand meegenomen en geeft een heldere uitleg bij alles wat ze doet. Dit werkte voor mij erg prettig.

Karin (33)

moeder van zoontje van 4 maanden

Jule heeft onze dochter erg goed geholpen. Onze dochter had last van veel spanning in haar lijfje en was erg onrustig en ontevreden. Dit speelde al enige tijd dus al alle hulp al ingeschakeld. Cb, huisarts, kinderarts en chiropractor. Tot ik zelf besloten heb om contact op te nemen met osteopaat Jule. Jule behandeld alleen de kinderen als de kinderen dit toe laten. Gelukkig liet onze dochter het toe en wat heeft ze een wonder verricht. In de dagen na de behandeling zagen we onze dochter opknappen en zat ze weer zichtbaar lekker in haar vel. Het gaat momenteel erg goed met onze dochter maar mocht ze weer wat onrustiger worden dan neem ik zeker weer contact op met Jule. Echt een aanrader!

Shannon Spijkerman

moeder van een dochter van 9 maanden

Al tientallen jaren heb ik chronische pijn in mijn rug, schouder en nek. Ik heb eerder behandelingen gehad bij fysiotherapeut en chiropractor, steeds met gering, kortdurend effect. Een kennis adviseerde mij eens naar een osteopaat te gaan.
Ik ben nu drie keer bij Jule geweest en erg blij dat ik die stap heb gezet. Ik heb nu minder pijn, gebruik minder pijnstillers en heb meer energie.
Ik kan dit iedereen aanraden.
Anoniem (66)

man